Poročne storitve

Poročne storitve

Iščete ustreznega partnerja pri dekoraciji poroke?

Z našimi idejami, kreativnostjo, iznajdljivostjo in izkušnjami pri kreiranju cvetličnih dekoracij, z veseljem izpolnimo vaše želje in pričakovanja.

Dovolite da vaše sanje vzcvetijo.

Poročne storitve, naprsni šopki in zapestnice, dekoracija poročne mize, šopki za družice ter celovita poročna dekoracija, na enem mestu.

poroka-porocni-sopek

UNIKATNI POROČNI ŠOPKI

Pri izbiri poročnega šopka upoštevamo stil poroke (romantičen, naraven, minimalen, eleganten, moderen, …). Za optimalno izbiro ustreznega poročnega šopka je potrebno upoštevati še celo vrsto podrobnosti (letni čas poroke, barvo in kroj poročne obleke, barvo las in oči neveste ter nevestino postavo,...).

S temi podrobnostmi, pri izbiri cvetja in obliki šopka, se poročni šopek prilagodi nevesti in v njenih rokah zgleda še posebno sanjski. Skrbno izbran poročni šopek bo usklajen z ostalo poročno dekoracijo in cvetjem (naprsni šopek, šopki za družice, zapestnice iz cvetja, naprsni šopki za svate, dekoracija poročnega prostora, dekoracija avtomobila….).

poroka-sopki-za-druzice

ŠOPKI ZA DRUŽICE

Šopki za družice dovoljujejo nekoliko bolj prosto izbiro. Šopki nevestinih družic lahko vsebujejo povsem drugačno vrsto cvetja, kot šopek, ki krasi nevestino poročno cvetje.

Vseeno pa se mora barva cvetja ujemati z nevestinim poročnim šopkom, ne smemo pa pozabiti tudi na naprsni šopek ženina, saj se mora prav tako ujemati v prvi vrsti s poročnim šopkom kot tudi s šopki družic.

poroka-dekoracija-obrednega-prostora

DEKORACIJA OBREDNEGA PROSTORA

Vsak obredni prostor ponuja nešteto možnosti za sanjsko cvetlično dekoracijo. Zaupajte nam vašo poročno lokacijo in vam bomo na podlagi znanja in izkušenj svetovali vse poročne storitve. Dekoracije oltarja v cerkvi , stolov na poroki gozdne jasi , do dekoracije poročnega oboka na pomolu.

poroka-dekoracija-slavnostnega-prostora

DEKORACIJA SLAVNOSTNEGA PROSTORA

Da bo veselje ob začetku Vajine skupne zgodbe še lepše, Vama prostor za zabavo prijetno okrasimo s cvetjem, kot ga narekuje nevestin poročni šopek in ženinov naprsni šopek.

Že pri izbiri vaz, dekorativnih elementov in svilenih trakov za poročno dekoracijo, mora le ta, "dihati" Vajino zgodbo.

Z nevsiljivo govorico cvetja in dodatkov, bodo namizne dekoracije kar vabile povabljene, da se skupaj poveselite in ohranite edinstven poročni dan v nepozabnem spominu.

poroka-dekoracija-porocnega-avtomobila

DEKORACIJA AVTOMOBILA

Naj bo vajina prva vožnja kot mož in žena nekaj posebnega, tudi zaradi sanjske cvetlične dekoracije, ki bo krasila poročni avto.

Stopite v stik z nami in na podlagi izbranega poročnega avtomobila, nevestinega šopka in naprsnega šopka bomo našli pravo rešitev za nepozabno dekoracijo poročnega avtomobila.

poroka-sopek-za-zenina

NAPRSNI ŠOPEK ZA ŽENINA IN VSE POVABLJENE

Lepo je, če ima naprsni šopek vsaj ženin in obe poročni priči. Velikokrat naprsnike nosijo tudi starši neveste in ženina ter ožja družina. V zelo redkih primerih pa se par odloči za naročilo naprsnih šopkov za vse povabljence. Še nekaj let nazaj je bilo to pravilo, sedaj je postalo izjema.