Poročne storitve

Poročne storitve

Poročni šopek in poročna dekoracija ustvarjata podobo nepozabnega dne

Z našimi idejami, kreativnostjo, iznajdljivostjo in izkušnjami pri kreiranju cvetličnih dekoracij, z veseljem izpolnimo vaše želje in pričakovanja.

Dovolite da vaše sanje vzcvetijo.

Poročna dekoracija daje poročnemu dnevu eleganco, barvo, teksturo in slog, skrbno izbrano cvetje pa pričara posebno vzdušje. Okrasitev za poroko s cvetličnimi aranžmaji bodočima novoporočencema dopušča neskončno možnosti. S cvetjem v vseh oblikah in barvah ni omejitev - od razkošnejših aranžmajev vse do minimalističnih.

Vse, kar potrebujete za popolno dekoracijo, so ideje in ustvarjalnost, ki bodo poskrbele, da bodo rože poudarile izbrano barvno paleto. Poročna dekoracija namreč ustvarja podobo enega izmed najbolj nepozabnih dni življenja, ki bo še leta ovekovečen na fotografijah obreda, slavja in poročnih portretov.

poroka-porocni-sopek

UNIKATNI POROČNI ŠOPKI

Pri izbiri poročnega šopka upoštevamo stil poroke (romantičen, naraven, minimalen, eleganten, moderen, …). Za optimalno izbiro ustreznega poročnega šopka je potrebno upoštevati še celo vrsto podrobnosti (letni čas poroke, barvo in kroj poročne obleke, barvo las in oči neveste ter nevestino postavo,...).

S temi podrobnostmi, pri izbiri cvetja in obliki šopka, se poročni šopek prilagodi nevesti in v njenih rokah zgleda še posebno sanjski. Skrbno izbran poročni šopek bo usklajen z ostalo poročno dekoracijo in cvetjem (naprsni šopek, šopki za družice, zapestnice iz cvetja, naprsni šopki za svate, dekoracija poročnega prostora, dekoracija avtomobila….).

Poročni šopek je tradicionalni del nevestine oprave, ki ga ta izbere glede na slog poroke in barvno paleto. Cvetje v šopku za nevesto mora dopolnjevati rože za poroko, naprsne šopke, dekoracijo poročnega prostora in cvetlične aranžmaje. Priljubljene rože za poročni šopek, ki so najpogosteje izbrane, so vrtnice, marjetice, potonike, šmarnice in tulipani.

Pri izbiri šopka je treba upoštevati, da niso vse rože enake ter da nekatero sezonsko cvetje ni najboljša izbira za poročni šopek. Toda obstaja vrsta cvetja, ki se odlično obnese ne glede na letni čas. Poročni šopki iz vrtnic so priljubljeni ravno zaradi njihove vzdržljivosti. Vrtnice se bodo odlično obdržale skozi obred in slavje, brez večjih težav pa bodo prestale tudi tradicionalni met. So rože, ki so brezčasne in nadvse vsestranske. Poročni šopki iz vrtnic se skladajo z vsakim slogom poroke. Najsi bo to majhna podeželska poroka, ali pompozna, prefinjena poroka.

Ob izbiri šopka neveste se sprašujejo, kako pravilno izbrati barvo cvetja? Trendi pridejo in gredo, zato je poglavitno, da izberete rože za poročni šopek, ki bodo odražale vaš osebni slog. Čeprav so mnoge na voljo v različnih barvah (vrtnice, tulipani, nageljni), pa imajo nekatere bolj omejen izbor barv (potonike). Ni treba, da je šopek za nevesto popolnoma usklajen z barvno paleto poroke, lahko jo le dopolnjuje.

poroka-sopki-za-druzice

ŠOPKI ZA DRUŽICE

Šopki za družice dovoljujejo nekoliko bolj prosto izbiro. Šopki nevestinih družic lahko vsebujejo povsem drugačno vrsto cvetja, kot šopek, ki krasi nevestino poročno cvetje.

Vseeno pa se mora barva cvetja ujemati z nevestinim poročnim šopkom, ne smemo pa pozabiti tudi na naprsni šopek ženina, saj se mora prav tako ujemati v prvi vrsti s poročnim šopkom kot tudi s šopki družic.

Šopki za družice so poleg poročnega šopka eni izmed najbolj fotografiranih cvetličnih aranžmajev na poroki. Ker so šopki, namenjeni njej, dragim ljudem, cvetje zanje pogostokrat izbira nevesta sama. Novi trendi narekujejo, da ni treba, da se poročno cvetje popolnoma ujema. Nevesta se lahko odloči, da bodo šopki za družice enostavnejša, pomanjšana različnica poročnega šopka. Druga možnost je, da so enaki poročnemu šopku, le v drugih barvah ali različnih odtenkih. Tretja pa, da so šopki za družice popolnoma drugačni od poročnega ter individualno oblikovani za vsako družico posebej. Slednje nevesti omogoča, da cvetje izbere glede na družico, njeno osebnost ali njene najljubše rože - seveda v barvni paleti poročnega slavja.

poroka-dekoracija-obrednega-prostora

DEKORACIJA OBREDNEGA PROSTORA

Vsak obredni prostor ponuja nešteto možnosti za sanjsko cvetlično dekoracijo. Zaupajte nam vašo poročno lokacijo in vam bomo na podlagi znanja in izkušenj svetovali vse poročne storitve. Dekoracije oltarja v cerkvi , stolov na poroki gozdne jasi , do dekoracije poročnega oboka na pomolu.

Poročna dekoracija je tista, s katero par obrednemu prostoru doda edinstven pečat. Ob načrtovanju poroke se zgodi, da pari načrtujejo okrasitev prostora za poroko, kjer bo potekala zabava. Malce pa pozabijo na okrasitev cerkve za poroko oziroma izbranega obrednega prostora. Poročni obred je najpomembnejši del poročnega slavja, saj je to trenutek, ko si par obljubi večno zvestobo. Ta intimni trenutek pa mora odražati tudi poročna dekoracija.

Ob začetku načrtovanja poroke se pari odločijo za temo ali barvno kombinacijo, ki jim je všeč. To postane idejna zasnova, na podlagi katere se zgradi zgodba, oblikujejo detajli, izberejo rože za poroko in poročna dekoracija. Rože za poroko so nadvse priljubljene, saj ponujajo številne možnosti okraševanja. Enako cvetje je namreč mogoče oblikovati v najrazličnejše aranžmaje, ki delujejo usklajeno in povezano.

Na poročnem obredu ne želite svežih rož? Pari se vse več odločajo za suho cvetje na poroki, saj je na fotografijah videti prečudovito, ne ovene in ne zbledi. Suho cvetje na poroki namesto pravega, sveče, lanterne, velike vaze, minimalistične draperije namesto rožnatih girland - to je le nekaj najbolj priljubljenih idej okrasitve cerkve za poroko. Okrasitev prostora za poroko ter izbiro poročne dekoracije je najbolje prepustiti profesionalcem, ki vam bodo na podlagi znanja in izkušenj ustrezno svetovali.

poroka-dekoracija-slavnostnega-prostora

DEKORACIJA SLAVNOSTNEGA PROSTORA

Da bo veselje ob začetku Vajine skupne zgodbe še lepše, Vama prostor za zabavo prijetno okrasimo s cvetjem, kot ga narekuje nevestin poročni šopek in ženinov naprsni šopek.

Že pri izbiri vaz, dekorativnih elementov in svilenih trakov za poročno dekoracijo, mora le ta, "dihati" Vajino zgodbo.

Z nevsiljivo govorico cvetja in dodatkov, bodo namizne dekoracije kar vabile povabljene, da se skupaj poveselite in ohranite edinstven poročni dan v nepozabnem spominu.

Dekoracija za poroko paru dopušča, da najlepši dan v njunem življenju popestrita z okrasnimi elementi v njunem slogu. Najsi bo ta formalen, sproščen, zabaven, rustikalen ali naraven. Tema ali barvna kombinacija, ki sta jo bodoča mladoporočenca izbrala, predstavlja idejno zasnovo, s pomočjo katere je oblikovana poročna dekoracija.

Če le malo pobrskamo po spletu, kaj hitro ugotovimo, da omejitev glede sloga in dekoracije za poroko ni. Želite poroko na temo vajinega najljubšega filma? Morda poroko v boho ali rustikalnem stilu? Vse je mogoče! Pri izbiri poročne dekoracije je ključno le to, da skupaj deluje kot celota. Dekoracija prostora za poroko, kot so svileni trakovi, vaze, sveče in poročni aranžmaji kaj hitro spremenijo pust prostor v prečudovit slavnostni prostor, kjer se boste s svati zabavali dolgo v noč.

Ne glede na to, ali želite, da je vaša dekoracija za poroko preprosta in tradicionalna ali prefinjena in dovršena, obstajajo dekorativni elementi, ki jih boste želeli upoštevati pri načrtovanju. Pomembno je, da načrtujete okrasitev prostora za poroko v skladu s svojimi željami in okusi. Če niste prepričani, kje začeti dekoracijo poroke, se osredotočite na namizni poročni aranžma. Svatje bodo največ časa preživeli ob pogovoru za mizo, zato poskrbite, da bodo vaš poročni dan ohranili v nepozabnem spominu.

poroka-dekoracija-porocnega-avtomobila

DEKORACIJA AVTOMOBILA

Naj bo vajina prva vožnja kot mož in žena nekaj posebnega, tudi zaradi sanjske cvetlične dekoracije, ki bo krasila poročni avto.

Stopite v stik z nami in na podlagi izbranega poročnega avtomobila, nevestinega šopka in naprsnega šopka bomo našli pravo rešitev za nepozabno dekoracijo poročnega avtomobila.

Dekoracija avta za poroko je prekrasen način, da par ljubezen naznani svetu. Prva vožnja kot mož in žena mora biti nekaj posebnega, nepozabnega. Temu ne bodo pripomogli le vzkliki, trobljenje in in lepe želje neznancev, temveč tudi poročni aranžmaji za avto. Ti se velikokrat ujemajo z naprsnim šopkom ženina ali nevestinim šopkom.

Poročno dekoracijo avta dopolnijo še igrivi baloni, ki so na voljo v najrazličnejših barvah, velikostih in oblikah. Venčki, rože, svileni trakovi in znaki z napisi dodajo svoj edinstveni pridih k temu brezčasnemu dekorju. Ste se kdaj spraševali, zakaj je dekoracija avta za poroko tako pomembna? Vozilo, v katerem se peljeta ženin in nevesta, vodi poročno karavano, zato mora poročna dekoracija avta povedati njuno zgodbo na oseben način.

Dekoracija avta za poroko že leta ni več omejena na manjše vence ali rože. Mnogo parov se še vedno odloča za klasiko, a vse več jih poseže tudi po elegantni, a diskretni dekoraciji.

poroka-sopek-za-zenina

NAPRSNI ŠOPEK ZA ŽENINA IN VSE POVABLJENE

Lepo je, če ima naprsni šopek vsaj ženin in obe poročni priči. Velikokrat naprsnike nosijo tudi starši neveste in ženina ter ožja družina. V zelo redkih primerih pa se par odloči za naročilo naprsnih šopkov za vse povabljence. Še nekaj let nazaj je bilo to pravilo, sedaj je postalo izjema.

Poročni naprsni šopki so čudovit detajl, ki pomaga pripovedovati popolno poročno zgodbo. Naprsni šopek in njegovo nošenje izvirata iz srednjega veka. Čeprav se je njegova tradicija čez leta spremenila, predstavlja vez med ženinom in nevesto ter njunimi sorodniki oziroma povabljenci. Sporočili, ki ju prinaša šopek za na obleko, sta povezanost in ljubezen. Poročni naprsni šopek so nekdaj nosili vsi svatje, danes pa ga poleg ženina nosijo še obe priči, starši mladoporočenca ter ožja družina. Vanje je treba vložiti ravno toliko truda kot v oblikovanje poročnega šopka. Ne le, da se morajo vse rože povezati v prekrasno celote, temveč morajo tudi zdržati čez ves dan.